تست گوزن (به معنی تست مانور ناگهانی) معیاری برای اندازهگیری ثبات و پایداری خودرو در مقابل انحراف و چپ شدن آن، در زمان تغییر ناگهانی مسیر میباشد.
مقامات پورشه مدعی شدهاند که قابلیت شارژ سریع باتری خودروهای برقی این شرکت ۵۰ درصد سریعتر از محصولات مشابه تسلاموتورز است.
استارتاپ آمریکایی هایپرلوپ TT، اولین نمونهی واقعی از کپسول سیستم هایپرلوپ را با نام کوئینترو وان رونمایی کرد؛ این سیستم سال ۲۰۱۹ عملیاتی میشود.
گفته میشود گروه رنو - نیسان به منظور توسعه فناوری تولید باتری مخصوص وسائل نقلیه برقی و توسعه خودروهای خودران قصد همکاری با شرکت آلمانی دایملر را دارد.
با توجه به افزایش محبوبیت خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست، شرکتهای خودروسازی بسیاری در جهان به دنبال توسعه فناوریهای نوین و تولید خودروهایی هستند که آلایندگی کمتری داشته باشند.
یک شرکت آمریکایی در حال توسعهی سیستم حسگر اثرانگشت و تشخیص چهره برای افزایش ایمنی خودروها در برابر سارقان است.
نیسان خودروی جدیدی عرضه کرده که چهار چرخ آن نیروی محرکه موتور را دریافت می کنند و از قابلیت های امنیتی متعددی برخوردار است.
نخستین قطار برقی و خودران از برند زیمنس با موفقیت آزمایش شد و توانست یک مسافت ۶ کیلومتری را بر روی ریل بپیماید.
برند ایتالیایی برمبو یکی از بزرگترین و مشهورترین تولیدکنندگان سیستمهای ترمز برای خودروهای قدرتمند است؛ در این مطلب با روند تولید ترمز در این شرکت، آشنا میشویم.
مخترع اهل عربستان سعودی، خودرویی معرفی کرده است که باتوجه به سرعت رکابزدن راننده پشت فرمان، سرعت میگیرد و تمرین ورزشی هنگام رانندگی را، ممکن خواهد کرد.
محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به انجام پروژهای مبنی بر طراحی پوششهای خودترمیم شونده حاوی میکروکپسول شدند که میتواند در پوششهای سطوح فلزی از جمله خودرو مورد استفاده قرار گیرد.
ZF آلمان که مشهورترین برند تولیدکنندهی جعبهدنده دنیا است، طی پنج سال آینده ۱۴ میلیارد دلار در توسعهی خودروهای برقی و خودران سرمایهگذاری خواهد کرد.
دو شرکت آلمانی مرسدس بنز و بوش با همکاری یکدیگر، پارکینگ هوشمندی را در شهر پکن چین ساختهاند که میتواند به صورت خودران و بدون نیاز به راننده، خودروهای افراد را پارک کند.