سعید باستانی اظهار کرد: در سال 91 هم همین اتفاق افتاد و خودروسازها 5 تا 10 درصد زیر قیمت بازار خودرو را به بازار دادند و تا وقتی بازار متعادل شد همین رویه را ادامه دادند تا زمانی که به نوعی بازار کنترل شد. بنابراین به لحاظ منطقی می توان این را پذیرفت که این افزایش قیمت صورت بگیرد ولی نکته بر سر هزینه های سربار تولید خودرو است.
وی در ادامه افزود:بخشی از آنالیز قیمتی که خودروسازها ارائه می دهند ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه است که بخش عمده ای از آن هم به قیمت ارز برمی گردد زیرا برخی از مواد اولیه قطعات خودرویی وابستگی زیادی به خارج از کشور دارند. بنابراین یک بخشی از افزایش قیمت را می توان ارزیابی و محاسبه کرد و حتی می توان قابل قبول دانست.
باستانی با بیان اینکه اختلاف نظر مجلس با خودروسازها در هزینه های سربار خودرو است، گفت: ما معتقدیم که هزینه های سربار خودرو را خودروسازها و سیستم دولتی باید کاهش دهند. این هزینه های سربار شامل مازاد بودن تعداد پرسنل، پرداخت سود بانکی بالا و شرکت داری خودروسازها است، ومعتقدیم که مردم نباید این هزینه های سربار را پرداخت کنند.
باستانی در ادامه افزود: این خودروسازان سالانه حدود 5 هزار و 200 میلیارد تومان سود بانکی پرداخت می کنند که طبیعتا روی هزینه های سربار و هزینه های تمام شده تاثیر دارد. همچنین حدود 150 شرکت زیرمجموعه خودروسازی ها هستند و این شرکت ها دارای خدم و حشم هستند و خودروسازها باید این شرکت ها را مدیریت کنند که هزینه های سرباری را به وجود می آورد.
عضو هیئت رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پایان اظهار کرد: حرف خودروسازان درست است و باید خودرو را با قیمت واقعی بفروشند اما در عین حال باید هزینه های سربار کاهش بیابد.