به گزارش «خودروشناس»، با این که به نظر میآمد بازار ایران تشنه شاسی بلندهای میان رده است، اما هاوال H2 در ابتدای ورود خود با استقبال خوبی همراه نشد. به دلیل عرضه محدود در بازار فروش هاوالH2 در سال اول حضور خود بسیار پایین بود. اما پس از اینکه در سال 96 بهمن خودرو اقدام به تولید نمونههای مونتاژی این خودرو کرد. میزان خرید و فروش هاوالH2 نیز در بازار ایران جان گرفت. اما بازهم عرضه این خودرو در حدی نبود که فروش آن به رقم چشمگیری برسد.
در این سمت میدان بی وای دی S6 که اولین کراساور بومی چینی محسوب میشود، با همکاری تویوتا و بی وای دی ساخته و در سال 2012 به بازار معرفی شد. این خودرو که توسط خودروسازی کارمانیا وارد کشورمان شد، به دلیل تک دیفرانسیل بودنش در مقابل رقبایی مانند جکS5 همیشه مغلوب میشد. از این رو این خودرو نیز تا سال 97 به صورت بسیار محدودی وارد بازار ایران شد. حال اگر در میان گزینههای انتخابی خود این دو مورد را دارید، بهتر است در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مقایسه ایمنی بی وای دی S6 و هاوال H2
هرچند موسسه ایمنی C-NCAP هیچ ارتباطی با موسسه معتبر Euro-NCAP نداشته و امتیازهایی که میدهد در حد بین المللی اعتباری ندارد، اما بازهم از هیچ بهتر است. طبق آزمایشهایی که بر روی این دو خودرو انجام شده، هر دو آنها از این موسسه ایمنی چینی 5 ستاره کامل را دریافت کردهاند. البته باید به این نکته اشاره کرد که استانداردهای تستها و آزمایشات این خودرو هنوز با استانداردهای موسسه معتبر اروپایی فاصله بسیاری دارد.
از نظر ایمنی بدنه هر دو این خودروها از مقاومت یکسانی برخوردارند. در هر دو این خودروها نیز 6 ایربگ برای سرنشینان جلو و عقب وجود دارد. اما هاوال H2 با برخورداری از امکاناتی مانند کمربند پیش کشنده و محدودکننده، پشت سریهای فعال، کنترل ایستایی در سربالایی، کنترل سرعت در سرازیری، کنترل پایداری الکترونیکی، سیستم ترمز پارک برقی و ترمز کمکی ایمنی بیشتری برای سرنشینان جلو فراهم میکند. بنابراین اگر با خودرو شخصی خود مدت زیادی را در جادهها سپری میکنید، خرید هاوالH2 میتواند ایمنی شما را تا حد زیادی تأمین کند.
مقایسه امکانات داخل کابین بی وای دیS6 و هاوال H2
در همان ابتدای ورود به هر دو خودرو، متوجه کابین مدرنتر هاوال H2 خواهید شد. البته دور از انتظار هم نیست. هاوال H2 محصول جدیدتری نسبت به بی وای دی S6 است و قاعدتاً باید از طراحی بهروزتری نیز بهره ببرد. گذشته از طراحی و زیبایی داخل کابین، امکانات رفاهی ارائه شده نیز در هاوال H2 بهتر و پیشرفتهتر از بی وای دیS6 است. با توجه به اینکه قیمت هاوال H2 و بی وای دیS6 هر دو در رنج 300 تا 350 میلیون تومان قرار دارند، امکاناتی که در هاوال H2 ارائه میشود ارزش خرید بالاتری به آن داده است.
فرمان حساس به سرعت دوحالته، اتوهلد، سنسور فشار باد تایرها، سنسور باران، مهشکنهای جلو و عقب، پراغ بدرقه، تنظیم برقی ارتفاع نور، نورپردازی داخلی، تنطیم گودی کمر برای صندلی راننده و ... امکاناتی هستند که در کابین هاوالH2 دیده میشوند. اما اثری از آنها در بی وای دی S6 نیست. بنابراین خرید هاوال H2 میتواند سلیقه تجملگرای ایرانیان را نیز راضی نگه دارد.
مقایسه مشخصات فنی و عملکرد بی وای دی S6 و هاوال H2
هاوال H2 در این بخش نیز بهتر از بی وای دی S6 عمل میکند. موتور 1.5 لیتری توربوشارژ این خودرو با این که حدود 20 اسب بخار نیروی کمتری نسبت به موتور 2.4 لیتری بی وای دیS6 تولید میکند اما شتاب اولیه بهتری برای هاوال H2 فراهم میکند.
141 اسب بخار نیرو توربوشارژ به همراه 202 نیوتون متر گشتاور شتابی 11 ثانیهای را برای هاوال H2 فراهم میکند. اما در مقابل آن نیروی 160 اسب بخاری بی وای دیS6 به همراه گشتاور 229 نیوتون متری شتاب 0 تا 100 13 ثانیهای را برای این خودرو تأمین میکند. سیستم انتقال نیرو در هر دو این خودروها به عهده یک گیربکس 6 سرعته اتوماتیک است. با این تفاسیر شتاب ثانویه بی وای دیS6 از هاوال H2 بیشتر خواهد بود.
هاوال H2 با حجم موتور کمتر مصرف سوخت کمتری نیز نسبت به رقیب هموطن خود دارد. مصرف سوخت ترکیبی در این خودرو به 7 لیتر در هر 100 کیلومتر میرسد.
با توجه به مقایسهای که در بخشهای مختلف میان این دو خودرو انجام شد، برنده نهایی هاوال H2 است. هرچند این خودرو در ایران به دلیل عرضه محدود زیاد شناخته شده نیست، اما با خرید هاوال H2 میتوانید از امکانات بیشتر، ایمنی بهتر و نیز عملکرد دقیقتر موتور لذت ببرید.
انتهای پیام/
این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط خودروشناس تأیید و یا رد نمیشود.