به گزارش «خودروشناس»، خودرو پس از مدتی استفاده بدلایل مختلف دچار افزایش مصرف سوخت می گردد .این اتفاق اگر مورد بررسی قرار نگیرد باعث خواهد شد شما بعنوان مالک در فواصل زمانی کم ملزم به پر کردن باک خود خواهید شد.اما سئوال این است که چرا مصرف سوخت خودرو زیاد می گردد.
1.فیلتر هوا
فیلتر هوا تاثیر به سزایی در سوخت صحیح بنزین در اتومبیل دارد به گونه ای که در صورت مسدود بودن آن، هوا به دستی به سوخت نمی رسد از این رو سوخت بنزین کامل نخواهد بود این امر موجب می شود تا مصرف بنزین در اتومبیل افزایش پیدا کند. فیلتر هوا علاوه در بخش سیستم سوخت اتومبیل، در بخش کابین نیز کاربرد دارد.و موجب تصفیه هوای ورودی به کابین خودرو نیز می شود.
2. دریچه ساسات کاملا باز نیست – کاربراتوری
در خودروهای قدیمی ساسات وظیفه بستن دریچه ورودی هوا به کاربراتور را بر عهده داشت. در نتیجه در هوای سرد زمستان با غنی شدن سوخت تزریق شده به پیشرانه، خودرو راحت تر روشن می شد. در خودروهای امروزی این قطعه دیگر به شکل دستی کار نمی کند و وظیفه خود را به طور خودکار انجام می دهد در نتیجه برخلاف خودروهای قدیمی دیگر شاهد دکمه ای برای آن نیستیم.
3. سیستم سوخت رسانی و سیستم جرقه تنظیم نیست
سیستم سوخت رسانی خودرو یکی از اجزای مهم خودرو به عنوان منبع تغذیه خوراکی برای خودرو است که اگر درست کار نکند باعث ریپ زدن خودرو و حتی خاموش شدن خودرو می شود
4. نشتی بنزین در سیستم سوخت رسانی
در صورت روشن بودن موتور، سوپاپ بازدارنده نشت بنزین از نشتی بنزین و خروج آن از مسیرهایی به غیر از خروجی به موتور و مخزن کنیستر جلوگیری می کند.اگر این سوپاپ کار خود را درست انجام ندهد باعث نشت بنزین خواهد شد.
5. نقص در شمع ها
شمع ها در زمان مناسب جرقه مورد نیاز برای مشتعل کردن ترکیب سوخت و بنزین را فراهم می کنند. از همین رو این قطعه نه چندان گران قیمت نقش مهمی را برعهده دارد. لذا بازدید های دوره ای و تعویض شمع ها در زمان مقرر می تواند کمک شایانی به کاهش مصرف سوخت داشته باشد.
انتهای پیام/