دو محصول اصلی ریویان که 12 سال بیشتر از عمر آن نمی گذرد، وانت پیکاپ R1T و شاسی بلند R1S هستند. آن گونه که ظواهر امر نشان می دهد، این فقط تسلا نیست که باید نگران باشد، بلکه همه ی خودروسازانی که در صدر جدول تولید پیکاپ های بنزین سوز هستند مثل فورد، شورولت، رام و تویوتا باید این تهدید را جدی بگیرند.
مجله 72 ساله ی خودرونویس موتورترند MotorTrend برای اولین بار مرور و بررسی خودروهای ریویان را در دستور کار خود قرار داده و در توصیف آن از عنوان «چشمگیرترین پیکاپ» استفاده کرده است. در پوشش خبری موتورترند، علاوه بر متن مرور، تصاویر ویدیویی از تجربه رانندگی و تریم داخلی آن منتشر شده است. توصیف های موتورترند، از برند تازه به دوران رسیده ای مثل ریویان که اولین محصول خود را به بازار عرضه کرده، عجیب به نظر می رسد. تنها ایرادی که موتورترند به این خودرو گرفته این است که جایی برای لیوان راننده در نظر نگرفته و سامانه اینفوتینمنت [صوتی، تصویری و اینترنتی روی داشبورد] هم در مقایسه با خود خودرو می توانست بهتر باشد.
موتورترند نوشته است: «گفته می شود که خریداران پیکاپ خیلی با احتیاط به موضوع برقی شدن وانت ها نگاه می کنند اما بعد از آن که برای اولین بار این خودرو را هم در خیابان هم در مسیرهای آفرود راندیم، باورمان این است که این وانت برقی می تواند تردید آنها را از بین ببرد.»
البته باید این موضوع را هم در نظر داشت که موتورترند از خودرویی برای تست استفاده کرده که پیش از تولید انبوه است و فعلاً نمی توان در مورد ویژگی ها و مشخصات فنی آن با قطعیت صحبت کرد، هرچند که این رویه رایج است.
نکته مهم دیگر هم این است که عرضه دو خودروی وانت و شاسی بلند ریویان به بازار چندین بار است که به تعویق افتاده است. زمانی که گفته می شود که R1T اولین وانت برقی است که به تولید انبوه رسیده، به نظر می رسد که همه حقیقت گفته نشده است چون این استارت آپ هنوز زمان قطعی تحویل به مشتری را مشخص نکرده است و در بهترین حالت در ماه آبان دست مشتری را می گیرد.
برخی از ویژگی های پیکاپ ریویان که توجه تست کننده های خودرو را به خود جلب کرده عبارتند از: سامانه اعمال نیرو به هر چهار چرخ (که یک حالت در اصطلاح کانزرو Conserve دارد که در مسیرهای عادی و در خیابان های معمولی نیروی قوای محرکه فقط به محور جلو اعمال می شود تا پیمایش به ازای هر بار شارژ را بالا ببرد که بر اساس برآوردها 300 مایل [حدود 500 کیلومتر] است)؛ سامانه تعلیق آن بادی و ارتفاع آن قابل تنظیم است که همین موضوع باعث می شود بهتر از روی موانع عبور کند و جیپ رانگلر را به فکر فرو خواهد برد.